Lindbacken naturhus

oktober 2, 2015
Fredrik Olson
Kommentering avstängd

Ett privat växthusboende åt barnfamilj i Uppsala kommun.  Villan har ett stort växthusrum i två plan mot söder, nedre plan med växtbädd medan det övre växthusrummet fungerar som en terrass för umgänge med matplats, utekök och grill. Växtbädden renar i det här fallet gråvatten från dusch och tvätt, och omvandlar näringen till frukt och grönsaker.

Takbeklädnad av tunnfilmssolceller försörjer villan med el.

Status: Projektet är i bygglovsskede och beräknas att börja byggas under 2016.

Projektet utförs i samarbete med konsultgruppen Greenhouse Living som utvecklar hållbara koncept kring växthusboende
greenhouseliving.se


Lindbacken naturhus Lindbacken naturhus Lindbacken naturhus Lindbacken naturhus Lindbacken naturhus Lindbacken naturhus
loading..