Om TailorMade

Tailor Made arkitekter grundades 2013 av Fredrik Olson. Byrån startade ur viljan att maximalt kunna fokusera på verkligt hållbart byggande med fokus på utveckling av Naturhus och Kretsloppsarkitektur. Sedan 2017 drivs företaget av Fredrik Olson och Anna Nilsson med sikte på att utveckla naturhuskonceptet vidare i tätt samarbete inom konsultgruppen Greenhouse Living. Vi är en arkitektbyrå med ett brinnande intresse för hållbar arkitektur och växthusboende och hur kretsloppen kan integreras i arkitekturen och stadsplaneringen. I framtidens hållbara städer sluts kretsloppen av vatten, näring och energi på en extremt lokal nivå. Inom en stadsdel, inom ett kvarter eller till och med inom en enskild byggnad.


 

T E A M

Fredrik Olson, Arkitekt SAR/MSA, byggnadsingenjör CTH

Fredrik har ca 20 års erfarenhet som handläggande och ansvarig arkitekt för större, komplexa bostadsprojekt och offentliga byggnader men också av tidiga skeden och tävlingar. De senaste åren har fokus varit på naturhus och hus-i-växthuskonceptet.

Fredrik Olson, arkitekt SAR/MSA, byggnadsingenjör CTH

e-post    fredrik(at)tailor-made.se
telefon   +46 (0) 707 396 395


 

Anna Nilsson, Arkitekt SAR/MSA & trädgårdsmästare

Anna är handläggande arkitekt med ca 20 års erfarenhet från olika arkitektkontor, både som anställd och med egen verksamhet. Huvudsaklig professionell kompetens finns inom stadsutvecklingsprojekt. De senaste året har fokuset gått mer och mer mot odling, trädgård, växtkunskap och landskap. Anna utexamineras som trädgårdsmästare under vintern 2022.

Anna Nilsson, arkitekt SAR/MSA, trädgårdsmästare

e-post  anna(at)tailor-made.se
telefon  +46 (0) 707 396 796


 

S A M A R B E T S P A R T N E R S

Tailor Made arkitekter ingår i konsultnätverket Greenhouse Living. GHL utvecklar hållbara koncept kring naturhus, hus i växthus och kretsloppsarkitektur.  Med vår samlade kompetens och vårt nätverk av underleverantörer genomför vi i ett tätt samarbete naturhusprojekt och erbjuder ett brett stöd till beställaren. Läs mer på www.greenhouseliving.se


loading..